Socielatea Romana de Reabilitare Medicala

Data
2021-04-07 11:00:00

Societatea Română de Reabilitare Medicală vă invită la webinarul

”IMPACTUL PANDEMIEI SARS-CoV-2 ÎN MEDICINA FIZICĂ ȘI DE REABILITARE”.

Evenimentul va avea loc în 7 aprilie 2021 începând cu orele 11 și a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 6 puncte EMC.

Webinarul este gratuit și se adresează medicilor de medicină fizică și de reabilitare, pneumologilor, neurologilor și medicilor de familie.

Printre cei care vor susține prezentări se numără: Prof. Dr. Mihai Berteanu, Conf. Dr. Delia Cinteză, Conf. Dr. Mădălina Iliescu, Șef Lucrări Dr. Laszlo Irsay, Șef Lucrări Dr. Rodica Ungur, Șef Lucrări Dr. Luminița Dumitru, Șef Lucrări Dr. Viorela Ciortea, Șef Lucrări Dr. Alina Totorean, Dr. Daiana Popa, Dr. Julia Belc. Programul webinarului va fi disponibil aici în curând.

Înscrierea ca și participarea la lucrări se va face de pe pagina Societății Române de Reabilitare Medicală, srrm.ro. Membrii Societății Române de Reabilitare Medicală ca și medicii de alte specialități care au participat în ultimii ani la alte evenimente ale noastre se vor loga pe Pagina Utilizatorului cu aceeași adresă de email și aceeași parolă folosite și în trecut. După actualizarea datelor personale se alege meniul Înregistrări și se dă clic pe webinar 7 aprilie 2021.

Cei care nu au cont pe srrm.ro vor accesa din Pagina Utilizatorului butonul Inregistrare on-line și vor completa toate câmpurile formularului după care vor primi pe email parola pentru logarea în pagina proprie. După înscriere , intrați în contul dumneavoastră și folosiți butonul Actualizare date personale pentru completarea tuturor informațiilor , inclusiv Codul Unic de Înregistrare al Medicului (CUIM) care este un număr format din 10 cifre și se găsește pe certificatul de liberă practică. Apoi se accesează meniul Înregistrări și se dă clic pe webinar 7 aprilie 2021.

Mergi la pagina evenimentului

Nu suteti autentificat.

Pentru a continua trebuie sa aveti cont pe pagina srrm.ro si sa fiti autentificat.

Daca aveti cont pe site-ul srrm.ro
Apasa aici
Creati un cont nou
Publicat: 11-02-2021

Program de pregătire în vederea obţinerii atestatului în ELECTROMIOGRAFIA (EMG) ÎN REABILITAREA MEDICALĂ

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 Februarie 2021, în format online, pe platforma PERFMED.ro, sun coordonarea domnului Prof.univ.dr. Mihai BERTEANU (Responsabil național de program).

Programul este structurat în 4 module de teorie, urmate de lucrări practice. Accesul la lucrările practice se va face dupa parcurgerea fiecarui modul de curs, cât și a chestionarului de evaluare a cunoștințelor, după o programare care vă va fi anunțată pe mail de către secretarul didactic al cursului, dna. Lili Aurelia MIHALE. Lucrările practice se vor desfășura la Sectia Clinică recuperare medicală, medicină fizică și balneologie (recuperere medicală neurologie) din cadrul Spitalului Universitar de Urgență “ELIAS” București.

Perioada de inscriere si incarcare a dosarelor de cursant pe platforma educationala PERFMED (www.perfmed.ro) este 8 ianuarie – 31 ianuarie 2021, in limita a 30 locuri.

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: Medicină Fizică și Reabilitare, Medicină Sportivă, Neurologie.

Mai multe informații aici: Curs EMG.

Publicat: 01-01-2021

Va informam despre doua cursuri postuniversitare care se vor desfasura in luna februarie la Cluj-Napoca sub coordonarea disciplinei de Reabilitare Medicala a UMF Iuliu Hatieganu:

6-7 februarie 2020
Recuperarea postchirurgicala a mainii.

Coordonatori Șef lucr. Dr. Viorela Ciortea, Șef Lucr. Dr. Laszlo Irsay, Șef lucr. Dr. Monica Borda, As. Univ. Dr. Filip Ardelean, Șef Lucr. Dr. Rodica Ungur

13-14 februarie 2020
Recuperarea in patologia umarului.

Coordonatori Șef lucr. Dr. Laszlo Irsay, Șef lucr. Dr. Viorela Ciortea, Șef lucr. Dr. Adrian Todor (Disciplina Ortopedie Traumatologie), Conf. Dr. Stelian Petcu (Laboratorul de radiologie și imagistică medicală)

Cursurile se vor desfasura la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca si au fiecare pretul de 100 RON.

Înscrieri: UMF Prorectoratul de cursuri postuniversitare (D-na Rusu Mihaela 0264 -406837/ 0374834112)

Publicat: 20-01-2021

 

noutati

Recomandările specialității de Medicină Fizică și de Reabilitare pentru reabilitarea medicală a pacientului Post-Covid-19
15 Aprilie 2021 more

RECOMANDARILE SOCIETATII ROMANE DE REABILITARE MEDICALA PENTRU RELUAREA ACTIVITATII IN CABINETELE DE MEDICINA FIZICA SI DE REABILITARE IN CONTEXTUL PANDEMIEI CU VIRUSUL SARS-COV-2
15 Mai 2020 more

Punct de vedere al Societății Române de Reabilitare Medicală privind activitatea de medicină fizică și de reabilitare în timpul epidemieio cu noul coronavirus
18 Martie 2020 more

 

Parteneri