Contact

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE REABILITARE MEDICALĂ
asociația medicilor de
MEDICINĂ FIZICĂ ȘI DE REABILITARE

Taxe participare congres 2024 - prezență fizică

Tip taxă congres Până în 03.09.2024 Din 04.09.2024 Observații
Membru cotizant, primar/specialist MFR 400 600 Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul în curs achitată în momentul înscrierii la congres.
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic
Membru cotizant, rezident MFR 300 500 Medici rezidenți de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul curent achitată în momentul înscrierii la congres. Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic primar/specialist Non-membru SRRM 800 1000 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități. 
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic rezident Non-membru SRRM 600 800 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități.
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Fizioterapeut, psiholog 500 700 Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Asistent balneo-fizioterapie, student 150 200 Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.

Taxe participare congres 2024 - Participare on line

Tip taxă congres
(RON)
Până în 03.09.2024 Din 04.09.2024 Observații
Membru cotizant, primar/specialist MFR 300 400 Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul în curs achitată în momentul înscrierii la congres.
Beneficiază de acces on line la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic
Membru cotizant, rezident MFR 200 300 Medici rezidenți de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul curent achitată în momentul înscrierii la congres. Beneficiază de acces on line la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic primar/specialist Non-membru SRRM 500 700 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități. 
Beneficiază de acces on line la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic rezident Non-membru SRRM 400 600 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități.
Beneficiază de acces on line la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Fizioterapeut, psiholog 300 500 Beneficiază de acces on line la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Asistent balneo-fizioterapie, student 100 150 Beneficiază de acces on line la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.

Taxele sunt exprimate in LEI.

Plata taxei de participare la congres sau plata cotizației de membru se pot face exclusiv on line, folosind sistemul nostru securizat de plăti online, accesibil în secițunea Membri. Se poate plati cu orice card bancar, în lei sau în alta valuta Srrm.ro nu are acces la datele bancare. La plata cu cardul, comisionul bancar este suportat de noi.

Pentru a putea beneficia de certificatul de participare, este esențial ca în contul dumneavoastră să actualizați toate datele.

Nu încercați să faceți un cont nou pe srrm.ro dacă ați mai fost înscris pe site-ul srrm.ro la evenimente anterioare pentru că aveți deja cont. În situația în care ați uitat parola puteți folosi butonul de recuperare parolă.

Folosiți ca nume de utilizator adresa de email pe care ați furnizat-o la înregistrarea pe site-ul srrm.ro. Dacă ați uitat parola, solicitați informații la congres@srrm.ro.

Persoanele înscrise dar care nu sunt prezente fizic sau on line pe toată durata lucrărilor, nu beneficiază de certificat de participare și puncte EMC. Sunt considerați membri cotizanți SRRM cei care au achitat cotizația de membru pentru anul calendaristic 2024 (vezi Sectiunea Membri).

Imposibilitatea participării la congres se anunță pana la data de 10.10.2024.

Rugăm firmele care doresc să sponsorizeze participarea unor medici la congres să ne trimită o solicitare cu numele acestora pe adresa de email congres@srrm.ro. Noi vom verifica în baza noastră de date situația informațiilor minim necesare participării la congres și apoi vom comunica valoarea taxei care poate fi achitată pentru acel medic.

SRRM nu se ocupă de cazarea participanților pe durata congresului. Pentru cazarea persoanelor înscrise la congres vă rugăm să cereți informații la adresa: veni@logosconsult.eu

 

Parteneri


Media